Followers

Sunday, January 19, 2014

Menabung amalan mulia


 Assalamualaikum....
nih keranda nk share skit ngan korang tabung yng kernda jumpe kt kedai DIY....
kecik jer tak ler besooo pon...
tapi kiut kot... 

yang cool dia tabung nih mcm safe box... siap kena pulas2 lagi tombol tuh untuk bukak tabung...
soo aku tertarik laaa tgk harga rm 3.50...
ape lagi sebat laaa.
benda murah kita sebat....


ok nih ruangan masukan duit syiling ke kertas..... comel kot....


kalau tgk sebijik mcm bekas safe box....
tapi kiut dowh ( aku suke barang2 kiut... tapi aku tak gay ok)


kalau btl no leh laa bukak tabung nih untuk kuarkan duit dari tabung ni....




aku letak tabung nih kt sebelah aku... memang cool n kiut rupa dia... wakakakakakak

1 comment:

  1. Belikan utk ummi 1..ummi pun suka benda2 yg kiut miut ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...