Followers

Saturday, August 25, 2012

Penjelasan budak sore eye *gedik

korang ingat tak video kt atas nih...
yang nih memang kompom 100% gedik dia..
hauhauahauah
sampai ada yang wat parody lagi..
mcm kt bawh nih..








byk lagi laa tak lalu aku nk add..
disebabkan th...
budak nih sampai buat video lagi untuk para2 heter dia..



kesian minah nih..
guys...nk wat mcmne kan..
dah memang dia gedik semula jadik...
hauhauhauhauahuahau....
she was not trying to act cute..
but she is not sooo cute...
*is it right???
hahahahahahah..



Robot Untuk Melatih Doc Gigi Jepun


aku rasa memang bagus laa robot nh copy semua riaksi patient ..
huhuhuh nih kalau doc2 gigi kt malaysia tgk nih mesti jeles giler...

Thursday, August 23, 2012

Video gedik Pempuan Raya

video

assalamualaikum...
lama dah aku tak update blog...
tetibe rasa nk update lak..
tadi aku usha2 kt youtube terjumpa lak satu video kt atas nih...
sungguh tak leh blah...

memula aku tgk muka aku mcmnih...

lam ati aku pebenda budak nih nk tunjuk....

lama2 jadik mcmnih...


sumpah aku tergelak giler2 babeng...
ntah pape ntah ape dia tak pikir ape ke akan jadik ...
tak reti malu ke???
hahahaha

last skali muka aku jadik mcmnih...

layan kan jeler...dah perangai dia mcmnih.....
adooooyaiii...wat malu jer.......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...